Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (8.03 secunde)
Cornel Panait este, impreuna cu fratele sau Delian, patronul Briaris Ind SRL, dealerul Iveco din regiunea Olteniei, dar si coactionar la Ralcorex SRL - dealerul Fiat in Craiova.
la Constanta, pentru vanzarea bunurilor mobile apartinand debitorului SC Convil SRL Constanta. ... , in municipiul resedinta de judet, licitatie ce va avea loc in vederea valorificarii bunurilor apartinand SC Xpress Promotion SRL Constanta.
De asemenea, profitul brut nerepartizat de la ATS SRL este de 4. ... Tot atunci, el a mentionat si profitul nerepartizat de la ATS SRL:
Ambele dosare penale vizeaza lucrari de imbunatatiri funciare efectuate pe raza judetului Dolj de aceeasi firma - SC MARCONF SRL Piatra-Olt. ... Lucrarile au fost contractate cu aceeasi firma - SC MARCONF SRL Piatra-Olt - care trebuia sa consolideze digurile si sa le ridice la o anumita inaltime.
Toata tensiunea de la nivelul conducerii ITM Constanta porneste insa de la doua controale efectuate la o terasa din Eforie, apartinand SC Mitu SRL. ... "Eu am declarat deja ca s-a facut referire, in contextul controalelor la terasa apartinand SC Mitu SRL, si la domnul Gigi Chiru.
Aceeasi nemultumire au avut-o si reprezentantii SC Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL Constanta, care au solicitat CNSC, prin contestatia nr. ... Nici Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL nu a avut mai mult noroc, in conditiile in care contestatia depusa a fost considerata tardiva (realizata cu intarziere).
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Publicatia Bursa a relatat despre aceasta firma, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerand ca ar putea fi impilicata in diverse contracte militare si ca ar fi un conflict de interese, dat fiind ca presedintele Romaniei conduce si Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) .
In scurt timp a avut loc exportarea acestora, fiind utilizat drept intermediar si caraus SC Romagro Cereal SRL.
In atentia angajatilor DSVSA a mai intrat si SC Carpatina SRL, care de altfel a si fost sanctionata. Revenind la Five Distribution SRL, interesant este ca aici inspectorii DSV au "deranjat" afacerea familiei Merla.
Este cazul SC C&M Trade Export SRL din Constanta, care a vandut catre o alta firma din judet grau, floarea-soarelui si porumb in valoare de 5.
In urma verificarilor si analizarii informatiilor primite de la alte institutii a rezultat ca, din 19 februarie 2004, Mircea Dinescu este administrator la SC Agroindustriala SRL Giubega, iar in perioada 15 decembrie 2005 - 14 noiembrie 2008 a detinut si exercitat efectiv functia de administrator la SC Gradina cu Visini SRL.
In vara anului 2006, autoutilitara Fiat Ducato a SC VISILCO GENCOM SRL Craiova - patronata de Mihaela Despina Cotiga, sotia inspectorului-sef de la ITM, si administrata de fiul sotilor Cotiga - s-a defectat.
In timp ce angajatii de la stat, inclusiv cei de la primarie si de la Regia de Administrare a Domeniului Public, se dadeau de ceasul mortii ca raman fara slujbe, municipalitatea atribuia un contract de 53.400 de lei plus TVA firmei Pasaj SRL din Craiova pentru revopsirea a 178 de stalpi de iluminat din Parcul "Romanescu".
Platiti si daca nu fac nimic STELBO TRANS SRL, care are ca asociat unic si administrator pe Stefan Ciocan, a reusit sa isi adjudece anul acesta o licitatie prin care furnizeaza societatii Edilitara Public noua utilaje care vor fi implicate in activitati de deszapezire.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Dosarul influentei In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Florin Costiniu, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzat de complicitate la trafic de influenta, omul de afaceri Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, acuzat de cumparare de influenta, in forma continuata, si Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.
google-analytics.com